DRENGEN DER FIK TING I HOVEDET

DRENGEN, DER FIK TING I HOVEDET


Humoristisk graphic novel-serie for de 8 - 12-årige om drengen Karl og hans ven Ludvig. Masser af sjove og skøre illustrationer af Jan Solheim.


Bog #1: De mystiske øjne  (Nomineret til Orlaprisen 2018)

Karl har et problem. Et rigtigt, rigtigt, rigtigt irriterende problem: Han får ting i hovedet. Alle mulige ting. Konstant. Hele tiden.Det er til at blive sindssyg af. Som for eksempel i denne bog, hvor Karl rammes af en kugle af ægte tungonit. Og så er det, at de mystiske øjne dukker op og begynder at udspionere ham. Men hvorfor? Karl og hans ven Ludvig kastes ud i et hæsblæsende drama, der blandt andet involverer en ørn, en flok rasende nøgenbadere og statsministerens paryk.


245 sider, Gyldendal 2017


Bog #2: Guld på hjernen (Vinder af Orlaprisen 2019)

Karl rammes af en meteor, der gør hans hoved magnetisk. Det er ikke til at holde ud, for der sætter sig hele tiden ting af metal fast på hans hoved, så Karl og Ludvig må flytte til øen Sumbawaya, hvor befolkningen ikke kender til metal og bygger alting af bambus. Men en ond guldgraver og en flok gorillaer med signalflag har skumle planer for Karls hoved.


245 sider, Gyldendal 2018


Bog #3: Hjælp, jeg er klog

Karl rammes af et helt bibliotek, der gør ham til den klogeste dreng i verden. Det lyder jo fedt nok, sådan at vide alting, men det er det slet ikke, finder Karl snart ud af. Han og Ludvig må både en tur i helvede og på besøg hos Gud i himlen i jagten på en kur, der kan gøre Karl normal igen.


262 sider, Gyldendal 2020ANMELDELSER AF SERIEN:


"Rablende og vildt morsom."

- Kulturkapellet


"Holy smokes, Kasper Hoff og Jan Solheim brillerer med denne vanvittig morsomme historie! Ved man ikke, hvad man skal læse efter Kaptajn Underhyler og Tom Gates, så er den her et must!"

- Goodreads