JAGTEN PÅ SANDHEDEN


JAGTEN PÅ SANDHEDEN


'Jagten på Sandheden' er en humoristisk action-serie om venskaber, vanvittige teorier og om en by, hvor intet helt er, som det ser ud til.


For 8 til 12 år.


Illustreret i sejeste tegnefilmstil af Kim Dalsgaard.


BØGER I SERIEN:


#1: Rumvæsnerne Kommer


På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis Jagten på sandheden. Han påstår, at rumvæsner har invaderet byen, men kan det nu passe? Vennerne Amir og Charlie har svært ved at tro på det – indtil de møder pigen Vega med de grønne øjne. Hun har både en ægte tatovering og en kælegris, der ikke er helt almindelig, og så bærer hun på en hemmelighed, som snart vil ændre Charlies og Amirs liv for altid.


#2: Den 25. Time


På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis Jagten på sandheden. Han påstår, at døgnet har 25 timer, og at ingen ved, hvor den ekstra time bliver af. Vennerne Charlie, Amir og Vega sætter sig for at undersøge sagen, og snart  hvirvles de ind i et mysterium, der både omfatter en forsvunden professor, et mystisk broderskab og en oppustelig enhjørning.


#3: Hjernevasket


På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis, jagten på Sandheden. Han påstår, at byens nye optiker sælger 5D-briller, der hjernevasker folk. Vennene Amir, Vega og Charlie kommer på sporet af den skumle optiker, der sælger nogle ikke helt almindelige briller. De gør verden sjovere at se på, men ikke alt er, hvad det ser ud til at være, og snart er alle folk i byen i brillernes magt. Kun de tre venner kan redde dem fra et liv som smilende, hypnotiserede slaver ...


#4: Popstjerne i Problemer


På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis, jagten på Sandheden. Han påstår, at popstjernen Zero Noize bliver holdt fanget af sine forældre. Vennerne Vega, Charlie og Amir er mega Zero Noize-fans, men passer det, at deres idol har brug for hjælp? For at opklare mysteriet må de blandt andet forklæde sig om burgerbude og også en tur til Drømmeland.


#5: Reptilernes Oprør


På torvet i Skjulstrup står Tosse-Torben og sælger sin avis,Jagten på Sandheden!Han påstår, at der bor en kæmpe krokodille ibyens kloakker. Da Amir taber sin yndlings-frisbee i kloakken, må han, Vega og Charlie ned og undersøge sagen, men kæmpekrokodiller er ikke de eneste krybdyr, der er løs dernede, og snart må de tre børn kæmpe for at redde byen.