RYGTET OM HENDES DØD

ANMELDELSER:


"RYGTET OM HENDES DØD er simpelthen så syret. Og underholdende. [...] Plottet er virkelig veldrejet. Dramatikerens gode håndværk fornægter sig ikke... (det) lykkes forfatteren at pendulere smukt mellem de vildeste indfald og de mest elementære følelser. Resultatet er en morbidt morsom satire over menneskets jagt på det evige liv." 

★ ★ ★ ★ ★ Jyllands-Posten


"En meget humoristisk roman om drømmen om udødelighed, om man rent faktisk er et menneske, når man er død, men genopstår i en computer og om kærlighed. Jeg grinede meget, mens jeg læste den."

★ ★ ★ ★ ★ Familie Journalen


"Kasper Hoffs medrivende roman sætter uundgåeligt store tanker og refleksioner i gang, sådan som al god videnskabsfiktion gør det. Det er spørgsmål, som vi langt hen ad vejen helst vil undgå at skulle svare på, men som den aktuelle virkelighed tvinger os til at tage stilling til."

★ ★ ★ ★ Nordjyske Stiftstidende


"Den er velskrevet og plottet er velgennemtænkt og veludført … Jeg må indrømme, at jeg blev virkelig imponeret her … og jeg er bestemt ikke færdig med Kasper Hoffs bøger - jeg vil sidde og vente spændt på, hvad han finder på næste gang."

Romeoreviews.com


"Kasper Hoff har skrevet en veldrejet, satirisk sci-fi-roman, der stiller etiske spørgsmål og underholder."

Litteratursiden.dk


"Kasper Hoffs debut indenfor voksengenren er yderst vellykket. Det er en roman som stiller spørgsmål ved livet, døden og kærligheden. En underholdende og velskrevet roman."

Bibliotekernes lektørudtalelse


"En meget humoristisk roman om drømmen om udødelighed, om man rent faktisk er et menneske, når man er død, men genopstår i en computer og om kærlighed. Jeg grinede meget, mens jeg læste den."

Ugebladet Søndag


"En velskrivende forfatters ideer om eller visioner for kunstig intelligens. En både underholdende og tankevækkende historie om hvordan Beate Nielsen efter sin død overlever som digital person med intelligens og intuition. Titlen spiller sikkert på udsagnet fra humoristen og satirikeren Mark Twain: "Rygterne om min død er stærkt overdrevet", og det er ret velvalgt."

★ ★ ★ ★ Drustrupsbogblog.dk


"Bogen er en, man sluger på een gang med sit ligefremme sprog og medrivende handling ... Kasper Hoff giver sit bud på, hvordan mennesket kan få opfyldt sin drøm om at overleve døden, og hans fortælling er klart en af de bedre af slagsen, serveret på en meget troværdig måde."

★ ★ ★ ★ Bogrummet.dk

RYGTET OM HENDES DØD


Roman, 231 sider

Modtryk 2017


Beate Nielsen er en verdensberømt hjerneforsker. Da hun rammes af en dødelig kræftsygdom, iværksætter hun sit største og mest ambitiøse projekt nogensinde: Hun genskaber sin egen hjerne i en computer, så hun kan fortsætte med at eksistere efter sin død.


Beates projekt får uoverskuelige og vidtrækkende konsekvenser, ikke mindst for hendes voksne søn, Morten. For hvad stiller man op, når ens mor genopstår som en stemme i en urne?


RYGTET OM HENDES DØD er en humoristisk familieroman om menneskets evige drøm om at overvinde døden, om familierelationer og om, hvad det vil sige at være menneske.