SAMLINGENS VOGTER

SAMLINGENS VOGTER


Samlingens Vogter er en serie for de 10 - 14-årige om Kevin, der kommer i lære som shaman hos sin grandonkel, Kaj. Da Kaj dør, arver Kevin hans samling af magiske ting fra stammefolk i hele verden. Sammen med sin papsøster, Kaya, udforsker han sine nye evner og tager på rejser i den mystiske underverden, der er befolket af sære dyr og ånder.


Bog #1: Tyvefældens Forbandelse

Et forbandet skrin forsvinder fra samlingen. Snart efter rammes Kevins storesøster, Sophia, af en forbandelse, og Kevin og Kaya må ud på en livsfarlig rejse for at redde hendes sjæl ud af klørene på en frygtindgydende ånd.


195 sider, Gyldendal 2019


Bog#2: Kattene fra Egypten

En mystisk kat dukker op fra fortidens tåger og beder Kevin og Kaya om hjælp til at rette op på en gammel uretfærdighed. Som shamaner er det deres pligt at hjælpe, men da de indenfor kort tid mister både deres læremester og den magiske samling, ser det pludselig sort ud. Det bliver ikke bedre, da en afrikansk konsul forlanger at få udleveret et bronzehoved, der efter sigende indeholder en afdød konges ånd. For måske er bronzehovedet netop, hvad Kevin og Kaya skal bruge for at løse mysteriet om Kattene fra Egypten.


181 sider, Gyldendal 2020


Bog#3: Kraftdyret Kalder

Udkommer efterår 2020.


Forsidetegninger af Emil Landgreen